Our Cocktails
-
JKR Bramble
Glas: rocks
IJs: blokjes
Methode: shake - strain - float
JKR Gin Classic 40 ml
Citroensap 20 ml
Suikersiroop 10 ml
Creme de Mure 15 ml
Voeg de JKR Gin, citroensap en suikersiroop samen in een shaker. Vul de shaker met ijs en shake voor 20 seconden.
Vul het glas tot de rand met ijs en giet de inhoud van de shaker door een zeefje in het glas.
Voeg de Creme de Mure toe door langzaam over het ijs te schenken. Garneer met enkele bramen.
-
JKR 75
Glas: champagne flute
IJs: geen
Methode: shake, fine strain
JKR Gin Classic 40 ml
Citroensap 20 ml
Suikersiroop 10 ml
Champagne / Prosecco - top off
Shake de eerste drie ingrediënten circa 20 seconden.
Strain de inhoud van de shaker door twee zeefjes (fine strain) in een champagne flute en top off met Champagne / Prosecco.
Garneer met een citroen schil.
-
JKR Enzoni
Glas: rocks
IJs: geen
Methode: shake, fine strain
JKR Gin Classic 50 ml
Campari 20 ml
Martini Bianco 30 ml
Suikersiroop 10 ml
Vijf druiven
Pers de druiven in een cocktail shaker. Voeg de andere ingrediënten toe. Shake 20 seconden en schenk het door twee zeefjes in in het glas.
-
JKR Blush Montana
Glas: rocks
IJs: blokjes
Methode: build in glass
JKR Gin Blush 60 ml
Saint Germain Vlierbloesem 30 ml
Limoensap 15 ml
Schenk alle ingrediënten in het glas. Vul het glas tot de rand met ijsblokjes.
Garneer eventueel met limoen en munt.
-
JKR Club
Glas: martini coupe
IJs: geen
Methode: dry shake, shake & fine strain
JKR Gin Blush 60 ml
Citroensap 30 ml
Martini Bianco 15 ml
Suikersiroop 10 ml
Vijf frambozen
Eiwit van 1 ei
Begin met het eiwit en doe alle ingrediënten in de shaker. Shake hard en zonder ijs voor 20 seconden. Voeg vervolgens wat ijsblokjes toe en shake opnieuw 20 seconden. Schenk door twee zeefjes in het glas en garneer met een framboos.
-
JKR Tim Collins
Glas: highball
IJs: blokjes
Methode: build in glass
JKR Gin Blush 60 ml
Citroensap 30 ml
Suikersiroop 15 ml
Tonic Light - top off
Vul het glas met de eerste drie ingrediënten en vul het glas tot de rand met ijsblokjes. Vul het glas af met Tonic Light. Roer twee tot drie keer zachtjes en garneer met een schijfje citroen of framboos.
-
JKR Fury
Glas: highball
IJs: blokjes
Methode: Shake en strain
JKR Rum 40 ml
Cointreau 20 ml
Amandel siroop 10 ml
Ginger Ale - top off
Vul het glas met ijsblokjes. Doe de eerste drie ingrediënten in de shaker. Shake en schenk de shaker leeg in het glas. Vul het glas met Ginger Ale en garneer met een limoen schijfje.
-
JKR Black Elegance
Glas: martini coupe
IJs: geen
Methode: shake en fine strain
JKR Rum 40 ml
Kaluha 20 ml
Amandel siroop 10 ml
Room 10 ml
Espresso (koud) 25 ml
Shake alle ingrediënten goed hard en schenk vervolgens door een zeefje in het glas. Garneer met chocolade rasp en enkele koffie / chocolade boontjes.
-
JKR Gold Rush
Glas: rocks
IJs: geen
Methode: shake en fine strain
JKR Rum 40 ml
Licor 43 20 ml
Tia Maria 10 ml
Espresso siroop * 10 ml
Dulce de Leche 1,5 bar spoon
Shake alle ingrediënten goed hard zodat de Dulche de Leche goed oplost. Schenk de cocktail door twee zeefjes in het glas en garneer met een blokje pure chocolade.
*meng espresso en suiker in een verhouding 1:1 en roer net zolang tot de suiker is opgelost. Laat het afkoelen.